Referenser / Testimonials

Speakerröst Nils Östergren arbetar för Jisander_com / Male Swedish Voiceover works for Jisander_com

”Du har en fantastisk röst Nils. Från trovärdig och seriös till säljande. ”Mikael Jisander, copywriter & producent, Jisander®.

”Inläsningen online med Nils gick otroligt snabbt och smidigt. Han var väldigt bra på att ta regi och anpassa rösten efter de önskemål vi hade och slutresultatet i videon blev exakt så som vi önskade. Kan varmt rekommendera honom!” Johan Lygrell, Lygrell & Silver®.

Nobia

Nils Östergrens röst ”stämmer väl överens med den stämning och känsla som vi vill att filmen skall anslå hos betraktaren. Den ger ett lugnt och tydligt intryck och skapar förtroende för filmens budskap.” Pär Svensson, försäljningschef,  Nobia Svenska Kök AB – Marbodal®.

”Nils Östergren besparade oss mycket tid och pengar genom att han upptäckte fel och föreslog rättelser i våra video-manuskript på svenska. Det visade sig att de inte vara perfekt översatta från danska. Jakob Hjort, Halftone Security®, Danmark.

“Nils röst förmedlar trygghet och enkelhet, vilket passar vårt budskap perfekt.” Stefan Ny, Marketing Manager, Pricerunner®.

flickornalogo

”Nils är ett äkta radioproffs. Han tar regi mycket bra och levererar den typiska ’SR-stilen’ likaväl som mer säljande obehindrat. Kommer garanterat jobba med Nils igen.” Daniel Kilgren, Creator/Director Flickorna Larsson AB®.

”En mjuk och manlig röst som inger förtroende, något som ofta är efterfrågat och användbart. Snabba leveranser och en vilja att få det bra gör att man som beställare alltid får en nöjd slutkund.” Ulf Lundh, Producent, Tonkällan®.

”Nils Östergren har en tydlig röst, samarbetsvilja och kommunicerar bra om hur jobben ska utföras.” Daniel Nordblom,  Producent, Nordblom Media®.

Ola W Tappert: Grymt bra! / Awesome!

”Grymt bra jobbat!” Ola W Tappert, Producent, Underton®.

Testimonial from MT-recordings for recordings of e-learning an web videos / Referens från MTrecordings för e-utbildning och webbvideor.

”Nils Östergren har en behaglig röst och levererar felfria inspelningar med hög ljudkvalitet i tid.” Andreas Seidler, Owner at MT.Recordings® Tyskland.

Testimonial about Nils Ostergren's recordings of e-learning / Referens om Nils Östergrens inspelningar av e-utbildning

”Vi var mycket glada över att arbeta med Nils i vårt senaste lokaliseringsprojekt. Han var ett nöje att ha att göra med och hans leveranser var alltid i tid, felfria och av högsta kvalitet. Detta var ett stort projekt för oss, som bestod av många olika språk och speakers, så Nils erfarenhet, professionalism och effektivitet bidrog till att vi kunde genomföra den svenska språkversionen mycket smidigt och snabbt. Vi skulle absolut anlita honom igen.” Niall O’Keeffe, Localisation Project Manager, Laragh Courseware®.